Medlem i Malmö-Lund vandrarlag

Välkommen som medlem i vår förening! Medlemsavgiften för ett kalenderår är 150 kronor för vuxen och 75 kronor för junior (17 år eller yngre). Sätt in avgiften på bankgiro 5651-2536och ange medlemsavgift. Glöm inte att skriva namn, adress, telefonnummer och e-postadress. För junior, ange även födelseår. Ni kan även använda vårt swish 1234792933.

Att vara turledare kan bli ett spännande äventyr!

Vi välkomnar er som inte har varit turledare tidigare att bli det. Vandringen ”rekas” i förväg (ordet rekognosera är alltför komplicerat). Många av oss tycker att det är spännande att reka för då är det okej att gå lite fel, det är en del av upplevelsen, och vi ser till att vandra utan tidspress. Om du är intresserad av att bara vara med, utan krav på att leda en vandring, hör av dig till någon av de flitiga turledarna. Ibland är vi ganska många, kanske för att det är så roligt. Genom att bli turledare kan du påverka innehållet i programmet. Flera medlemmar efterlyser korta vandringar och det finns ett stort behov av lite kortare vandringar i närområdet av Malmö/Lund. Som turledare får du ersättning för dina resekostnader när du rekar.


Föreningens försäkring

Föreningen har ansvarsförsäkring vilken inte omfattar olycksfall. Det är var och ens ansvar att ha detta täckt, lämpligen genom egen olycksfallsförsäkring.

Tack Till Vår Sponsor

Friluftsvaror

Medlemmar i Malmö-Lund Vandrarlag har 15% rabatt på Friluftsvaror i Malmö.


Hör av dig om du är intresserad av att sponsra oss.